Forumul comunitatii din Mediesu Aurit

Versiunea integrală: I'os taran european
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Sambata, 17 septembrie 2016 a avut loc la Mediesu Aurit: sesiunea de informare pentru dezvoltare rurala durabila
Evenimentul a reunit un public larg format din reprezentantii comunitatii Mediesu Aurit - jud.Satu Mare, institutii administrative, asociatii agricole, si de promovare a patrimoniului rural, reprezentantii bisericilor din zona.
Au fost invitati reprezentanti de la Ecomuzeu, Asociatia Zestrea Maramuresului, GAL Somes-Codru, ASSOC

S-a abordat tema absorbtiei fondurilor europene care poate juca un rol important pentru imbunatatirea standardelor de viata in mediul rural; despre serviciile sociale comunitare in sprijinul fermierilor si exemplele de succes din zona agricola; despre conceptul Ecomuzeu si exemplele de succes din domeniul rural.
S-a transmis un mesaj – video din cadrul Parlamentului European - Bruxelles din partea presedintei Asociatiei Ecomuzeu: Codruta Filip (originara din Maramures)
Eveniment gazduit si organizat de Primaria Mediesu Aurit – jud.Satu Mare in coproductie cu Nord Quality Consulting, Asociatia Zestrea Maramuresului, Ecomuzeu si Asociatia EURO-MARA EVENTS.
Multumiri Comunitatii si Primariei din Mediesu Aurit, colaboratorilor si viitorilor parteneri in proiectele rurale durabile!
Asociatia EURO-MARA EVENTS si NORD QUALITY CONSULTING


A fost un eveniment reusit de la care asteptam in perioada imediat urmatoare rezultate.