Educatie

Mediesu Aurit a Inflorit Azi EUROPA! Un eveniment de exceptie!

5 Mai 2017 - Mediesu Aurit a Inflorit Azi EUROPA! Un eveniment de exceptie!

Arthis, Casa de Cultura Belgo-Romana si Asociatia EURO-MARA EVENTS in colaborare cu Scoala Mediesu-Aurit George Cosbuc, Primaria Mediesu Aurit, Top Design Furniture, a organizat vernisajul zonal "INFLORIM EUROPA" Expozitie, standuri de pictura si prezentare a artei frumoase din zona si spectacol folcloric, oferit de copiii comunitatii din Mediesu Aurit - jud. Satu Mare.

Felicitari Copiilor, Profesorilor si Colaboratorilor, felicitari Primariei Mediesu Aurit pentru importanta acordata acestui proiect european care a luat amploare in intreaga Romanie. O initiativa artistica europeana - Arthis, Casa de Cultura Belgo-Romana - Bruxelles


Invitatie la Proiect: Europe in flowers - Inflorim Europa

Primaria Mediesu Aurit si Scoala Gimnaziala George Cosbuc (Mediesu Aurit) in colaborare cu Arthis - Casa de Cultura Belgo-Româna din Bruxelles, va invita sa participati la proiectul "INFLORIM EUROPA" . Coordonator de proiect local, doamna profesor Corina RUSZ.


Scoala gimnaziala "George Cosbuc" Mediesu Aurit

Principala noastră preocupare este de a ajuta copilul să se construiască pe sine la vârstă fragedă când are loc lărgirea raporturilor dintre copii si realitatea înconjurătoare.

Galerie Imagini

Info utile

Contact

Primaria Mediesu Aurit

Adresa:447185, Mediesu Aurit, str. Principală, nr. 157, jud. Satu Mare
Telefon: 0261-842 080
Fax: 0261-842 530
E-mail: primaria@mediesuaurit.ro
GoogleMaps:       vezi