Anunt

Vrei sa devii voluntar ISU?. Nimic mai simplu!

Programul "Voluntar din pasiune" continua si in anul 2018

Vezi anuntul

Armonii la Castel - editia a-II-a.

08 Septembrie 2017   |   Categoria comunitate, Evenimente

Primăria şi Consiliul Local Medieşu Aurit vă invită, vineri, 08 septembrie 2017, de la ora 19.00, la un concert simfonic sustinut de Filarmonica de stat "Dinu Lipatti" din Satu Mare, condusa de violonistul Rudolf Fatyol.

Primarul Radu Iancu şi Consiliul Local Medieşu Aurit invită cu drag locuitorii comunei, dar şi pe toţi sătmărenii, să participe la spectacol.

Spectacol de muzica populara la Castelul Lonyai.

28 August 2017   |   Categoria comunitate, Evenimente

Primăria şi Consiliul Local Medieşu Aurit organizează, duminică, 3 septembrie 2017, de la ora 18.30, un spectacol de muzică populară, la Castelul Lonyai. La spectacol vor participa numeroşi artişti îndrăgiţi: Dumitru Fărcaş, Petrică Mureşan, Lavinia Goste, Marius Zorilă, Ansamblul "Valahia" (Bucureşti), Ionela Toma şi tinere talente din comună.

În cadrul evenimentului se vor premia cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsnicie.

Primarul Radu Iancu şi Consiliul Local Medieşu Aurit invită cu drag locuitorii comunei, dar şi pe toţi sătmărenii, să participe la spectacol.

vezi album foto

Proiect eveniment la Mediesu-Aurit - "Cariere in slujba cetateanului"

Preluat on 22 Iunie 2017 de Gazeta de Nord-Vest   |   Categoria comunitate, Evenimente

În perioada 24-25 iunie 2017, în curtea castelului Lonyai din comuna Medieşu-Aurit, judeţul Satu Mare, se va desfăşura evenimentul "Cariere în slujba cetăţeanului", organizat de către redacţia de presă independentă "Suntem România", Asociaţia Părinţilor "Medieşu Aurit" şi Primăria comunei Medieşu-Aurit.

Scopul evenimentului este acela de a promova oferta educaţională a Ministerului Apărării Naţionale (MApN) şi a Ministerului Afacerilor Interne (MAI). În cele două zile sunt programate expoziţii de tehnică militară şi armament, ateliere interactive şi proiecţii de filme.

Citeste tot

Unicat in Europa Centrala – Cuptoarele metalurgice ale dacilor de la Mediesu Aurit

Preluat din Gazeta de Nord-Vest,   autor: Nicolae Ghişanin 20 iunie 2017  |   Categoria comunitate, Evenimente

Localitatea Medieşu Aurit este situată pe malul drept al râului Someş, în partea central-estică a judeţului, pe drumul judeţean DJ 192, la 22 km distanţă de municipiul Satu Mare. Aici arheologii sătmăreni au descoperit dovezile clare ale unui puternic centru al dacilor liberi din secolele II-IV d. Chr.

În Bazinul Tisei Superioare, punctul de greutate al cercetării aşezărilor îl reprezintă atelierele de ars ceramica. Acestea sunt amplasate de obicei la marginea aşezărilor, în zonele joase, în apropierea cursurilor de apă. Producţia ceramică s-a dezvoltat exponenţial, odată cu transferul tehnologic al producţiei ceramicii ştampilate cenuşii dinspre provincia Dacia, cândva la începutul secolului III d.Hr. În această perioadă s-au produs transformări pe scară largă în cultura materială la nivelul ceramicii, dispărând aproape total formele şi tehnologiile arhaice de sorginte dacică sau germanică. În acest peisaj apare cu totul excepţional centrul de producţie de la Medieşu Aurit-Şuculeu, care în stadiul actual al cunoştinţelor este singurul care a funcţionat în regiune înainte de transferul tehnologic dinspre provincia Dacia.

Atelierele de aici erau specializate pe producţia vaselor de provizii de mari dimensiuni. Cuptoarele, cu un diametru care depăşeşte 2 m, au un perete median masiv care susţinea grătarul, continuând tradiţia din epoca Latene. Din gama produselor lipseşte ceramica ştampilată de influenţă romană. Atelierul de ars ceramica este compus dintr-un cuptor legat de groapa de deservire prin două canale de foc. Coborârea în groapa de deservire se realiza cu ajutorul treptelor special amenajate, la baza lor fiind întreţinut focul ce ardea în gura canalelor de foc. Vasele erau introduse în cuptor prin orificiul cupolei, aflat la suprafaţa solului, şi erau arse de aerul fierbinte ce pătrundea prin canalele de foc. Sistemul ingenios de construcţie permitea evitarea contactului direct al vaselor cu focul, iar prin amplasarea în pământ a întregului cuptor era minimalizată pierderea căldurii.

Cercetările arheologice de la Medieşu Aurit - Şuculeu au debutat în anul 1964, după ce localnicii au semnalat apariţia unor fragmente ceramice de mari dimensiuni pe arăturile din zonă, până în anul 1970 fiind cercetate un număr de 10 cuptoare de ars ceramica. Pe parcursul anilor 2009-2011 a fost cercetată prin metoda geomagnetică o suprafaţă de 18 hectare, utilizându-se un echipament geofizic specific: magnetometru fluxgate Bartington Grad 601-2. În urma acestor măsurători au fost identificate mai multe anomalii magnetice puternice, circulare, probabil corespunzătoare unor cuptoare de ars ceramica (în jur de 200), precum şi altele de dimensiuni mai mici, care pot fi considerate gropi, sau urme ale unor structuri adiacente atelierelor de olărie din vechime. În anul 2011 au fost reluate săpăturile arheologice, scopul principal al cercetărilor fiind verificarea datelor oferite de măsurătorile geomagnetice. Au fost descoperite două ateliere de ars ceramică, cu câte două cuptoare fiecare, exact pe locul semnalelor magnetice. Astfel a fost validată cercetarea geomagnetică efectuată anterior şi existenţa celor circa 200 de cuptoare, răspândite pe suprafaţa de 18 hectare. Săpăturile au fost continuate în 2012 şi 2013 fiind identificate cel puţin două faze de evoluţie a aşezării. În stadiul actual al cercetărilor, nu se ştie cu exactitate când a fost începută şi când a fost abandonată producţia ceramică de la Medieşu Aurit (a funcţionat cert în perioada secolelor II-III d.Hr.), însă având în vedere numărul cuptoarelor putem spune că era cel mai mare centru ceramic al Europei barbare din acel timp. Indicatorii etnici sunt formele de vase dacice arhaice, modelate cu mâna, cu brâuri alveolate, care au fost aşezate în cuptoare alături de vasele de provizii. Olarii daci deserveau cu producţia lor un spaţiu geografic întins, formele medieşene de chiupuri regăsindu-se chiar ?i în locuinţele vandale din perioada războaielor marcomanice. Centrul ceramic de la Medieşu Aurit a avut foarte probabil o contribuţie semnificativă în preluarea roţii olarului de către vandali şi în răspândirea ceramicii produse cu această tehnologie la nord de Carpaţi si până în sudul Poloniei de azi, si chiar mai departe.

Surpriza arheologilor sătmăreni a constat în descoperirea în arealul aceleiaşi zone a unui adevărat centru metalurgic de prelucrare a "fierului de baltă". "Descoperirea este extrem de importantă deoarece rezultatele datării cu C14 ne demonstrează că aceste cuptoare de redus minereul de fier provin din aceeaşi perioadă ca şi cuptoarele de ars ceramică de la Şuculeu (Medieşu Aurit). Toate acestea demonstrează că avem de-a face cu un imens centru (industrial) al dacilor liberi. Cei de la Şuculeu făceau ceramică, iar dacii de la Colonia Iojibului prelucrau fierul. Ne aşteptăm să găsim în zonă urmele unei vechi cetăţi dacice, dar şi morminte princiare, deoarece cu siguranţă locul a avut o importanţă politică covârşitoare la începutul mileniului I", a declarat şeful Secţiei de Arheologie din cadrul Muzeului Judeţean Satu Mare, Robert Gindele. Au fost descoperite până în prezent 52 de cuptoare de redus minereurile de fier, dar analizele geomagnetice au arătat că există alte câteva sute de cuptoare, încă nedecopertate. În acest context este clar că zona Medieşului Aurit a jucat un rol foarte important în viaţa dacilor liberi, fiind un unicat în Europa Centrală.

Asociatia Grupul de Actiune Locala, Microregiunea Somes Codru - Seminar la Mediesu Aurit!

in 28 iunie 2017  |   Categoria comunitate, Evenimente

Asociaţia Grupul de Acţiune Locală, Microregiunea Someş Codru, organizează Seminarul de promovare cu titlul "Oportunităti de finantare prin Strategia de Dezvoltare Locală 2016 - 2020 a Microregiunii Someş Codru".

In cadrul seminarului se vor prezenta:
- Oportunitaţi de accesare a fondurilor europene (FEADR) prin intermediul Grupul de Acţiune Locală a Microregiunii Someş Codru;
- Condiţiile pe care potenţialul beneficiar trebuie să le indeplinească pentru a putea beneficia de finanţare;
- Bugetul alocat pentru fiecare măsură in parte;
- Exemple de proiecte ce se pot realiza pe fiecare măsură in parte;

Seminarul se adresează tuturor persoanelor fizice cu varsta peste 18 ani, reprezentanţi ai comunitaţii locale, societaţilor comerciale, asociaţiilor, ONG - urilor locale şi instituţiilor publice.

Evenimentul va avea loc in data de 28.06.2017, ora 14:00 la sediul Primariei Medieşu Aurit.  |  vezi Afis

Sarbatoare in Mediesu Aurit. A fost sfintita Biserica Ortodoxa din Romanesti

Preluat on 30 Iulie 2017 de Satmareanul   |   Categoria comunitate, Evenimente

Comunitatea din Româneşti (comuna Medieşu Aurit) a îmbrăcat astăzi, 30 iulie, straie de sărbătoare

Preasfinţitul Părinte Iustin, Episcopul Maramureşului şi Sătmarului, alături de un sobor de preoţi a oficiat slujba de sfinţire a altarului nou zidit şi a lucrărilor de reînnoire a bisericii "Sfântul Mare Mucenic Dimitrie" din localitate.

Dintre oficialităţi, la eveniment au participat prefectul Darius Filip, deputatul Ioana Bran, primarul comunei Medieşu Aurit, Radu Iancu respectiv viceprimarul aceleiaşi localităţi Marian Torok.

Slujba a fost oficiată de preasfinţitul Părinte Iustin, Episcopul Maramureşului şi Sătmarului, alături de un sobor de preoţi.

Investitie de peste 50 milioane euro la Mediesu Aurit. Urmeaza angajarea a peste 300 de persoane

Preluat on 09 mar 2017 de http://www.satumarenews.ro   |   Categoria comunitate, Investitii

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Ioan Rus, alături de consilieri locali ai comunei Medieşu Aurit şi primarul Radu Iancu, au efectuat o vizită la Universal Alloy Corporation/Dumbravita /MM, componenta a grupului american Montana Aerospace & Industrial Components (USA)...

Citeste tot

Reabilitare Infrastuctura Rutiera in Comuna Mediesu Aurit

Preluat on 24 mar 2017 din Comunicat   |   Categoria comunitate, Investitii


Azi, la Medieşu Aurit s-a semnat autorizaţia de construire şi ordinul de începere a lucrărilor pentru proiectul "Reabilitare Infrastuctura Rutieră în Comuna Medieşu Aurit, Judeţul Satu Mare" , pe tronsonul Medieşu Aurit - Medieş Râturi - Medieş Vii , proiect finanţat prin PNDL, valoarea proiectului este in valoare de 2.869.321,31 lei.    vizualizeaza documentul

GLORIE ETERNA EROILOR NEAMULUI ROMANESC!

in 25 mai 2017  |   Categoria comunitate, Evenimente

Azi, 25 Mai 2017, la Medieşu Aurit a avut loc un tedeum in memoria şi cinstirea eroilor căzuţi pe toate campurile de luptă. La ceremonie au participat Primarul Comunei Medieşu Aurit, Viceprimarul, membrii consiliului local, Poliţia Locală, Directorul si elevii şcolii gimnaziale George Coşbuc si un număr mare cetăţeni.

Mediesu Aurit a Inflorit Azi EUROPA! Un eveniment de exceptie!

Preluat on 05 mai 2017 de www.casadoris.ro   |   Categoria comunitate, Evenimente

5 Mai 2017 - Mediesu Aurit a Inflorit Azi EUROPA! Un eveniment de exceptie!

Arthis, Casa de Cultura Belgo-Romana si Asociatia EURO-MARA EVENTS in colaborare cu Scoala Mediesu-Aurit George Cosbuc, Primaria Mediesu Aurit, Top Design Furniture, a organizat vernisajul zonal "INFLORIM EUROPA" Expozitie, standuri de pictura si prezentare a artei frumoase din zona si spectacol folcloric, oferit de copiii comunitatii din Mediesu Aurit - jud. Satu Mare.

Felicitari Copiilor, Profesorilor si Colaboratorilor, felicitari Primariei Mediesu Aurit pentru importanta acordata acestui proiect european care a luat amploare in intreaga Romanie. O initiativa artistica europeana - Arthis, Casa de Cultura Belgo-Romana - Bruxelles

Investitie de peste 50 milioane euro la Mediesu Aurit. Urmeaza angajarea a peste 300 de persoane

Preluat on 09 mar 2017 de http://www.satumarenews.ro   |   Categoria comunitate, Investitii

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Ioan Rus, alături de consilieri locali ai comunei Medieşu Aurit şi primarul Radu Iancu, au efectuat o vizită la Universal Alloy Corporation/Dumbravita /MM, componenta a grupului american Montana Aerospace & Industrial Components (USA).

Consorţiul Montana prin Alu Menziken va dezvolta o noua locaţie de extrudare ?i în etapa a doua de dezvoltare a uzinării profilelor din aluminiu şi în plus montaj, la Medieşu Aurit. S-au finalizat şi ultimele achiziţii de teren, iar documentaţia este în faza de aviz de mediu. Investiţia în prima etapă va fi de aproximativ 50 milioane euro şi se doreşte angajarea, în etape, a 300-500 persoane. Consiliul local a dorit să cunoască direct activitaţile ce se vor desfăşura şi timp de două ore s-au parcurs "la pas" toate liniile tehnologice de la topire, prin extrudare, până la prelucrare pe centre cu comanda numerica "5 axe". Firma păstrează standarde extrem de ridicate atât în organizarea activitaţii, cât şi pe line de calitate, iar condiţiile de muncă sunt foarte bune. S-a mai discuta colateral de intenţia realizarii împreuna cu UAT Medieş, UAT Culciu şi CJ Satu Mare a unei legături peste Someş (pod uşor în constucţie metalică, cu intenţia depunerii la finanţare pe PNDL), dar şi a unui campus şcolar, centru de pregătire incluzând şi viitoarele clase de şcoală profesională, primarul Iancu finalizând deja discuţiile cu Inspectoratul Şcolar.

"Am reasigurat investitorul de întregul sprijin legal şi nebirocratic din partea CJ Satu Mare şi a altor instituţii (conform declarţiilor Prefectului judeţului în întâlnirile anterioare), p ână la finalizarea acestei investiţii", a declarat vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Ioan Rus.

Festivalul-concurs Rozmarin in coltu' mesii, editia a IV-a

Preluat on 23 dec 2016 de www.satmareanul.net   |   Categoria comunitate, investitii

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Satu Mare cu sprijinul Consiliul Judeţean Satu Mare şi în parteneriat cu Primăria Comunei Medieşu Aurit, a organizat duminică, 12 Martie 2017, cea de-a IV-a ediţie a Festivalului Concurs de Folclor pentru solişti vocali "Rozmarin în colţu' mesii".

Concursul îşi propune valorificarea, popularizarea cântecului şi portului popular românesc autentic, descoperirea de noi talente în interpretarea cântecului popular românesc, readucerea costumului popular la valoarea sa adevărată. Comuna Medieşu Aurit, vechi centru istoric şi cultural al Sătmarului, este aşezată pe malul drept al Someşului. Aflat la confluenţa dintre cele două mari zone folclorice ale judeţului, Oaşul, respectiv Codrul, Medieşul a fost în permanenţă, un spaţiu privilegiat în care s-au păstrat tradiţiile şi cântecele populare. Unul dintre aceste frumoase cântece se regăseşte în repertoriul marelui artist Nicolae Sabău care a cules melodia "Rozmarin în colţu' mesii" din localitatea Medieşu Aurit, în cinstea căruia se organizează acest festival.

În cadrul galei laureaţilor au evoluat: Marcela Latiş, Ansamblul "Tulnicul", Corul Medieşana, Ansamblul Judeţului Satu Mare "Doruri Sătmărene", Nicolae Sabău, Petrică Mureşan, Alexandru Pugna şi Veta Biriş. Prezentarea fiind făcută de interpreta de muzică populară, Vlăduţa Lupău. Un moment emoţionat a fost acela când interpreta de muzică popular Veta Biriş a cântat celebra melodie "Noi suntem români" , sala ridicându-se în picioare şi cântând împreună cu artista. Premiile au fost următoarele: Marele premiu, Prună Adela din Maramureş, premiul 1, Osian Cornel din Satu Mare şi Timiş Silvia din Maramureş. Premiul 2 Roman Silvia din Satu Mare şi Topan Diana din Maramureş. Premiul 3 Câmpian Darius din Satu Mare, Marian Oana din Alba şi Madas Alexandra din Satu Mare.

De asemenea au mai luat menţiuni: Cuşner Mariana din Maramureş şi Cuciulan Laurenţiu din Satu Mare. Numele acestui eveniment este legat de raposodul Nicolae Sabău, care a cules melodia cu acelaşi nume, din zona comunei Medieşu Aurit în anii '50, incluzând-o şi promovând-o prin repertoriul său.

Investitie de zeci de milioane de euro la Mediesu Aurit

Preluat on 23 dec 2016 de www.satmareanul.net   |   Categoria comunitate, investitii

La iniţiativa prefectului judeţului Satu Mare, Radu Bud, astăzi, 20 decembrie, în sala mică de şedinţe a Palatului Administrativ a avut loc o prezentare a proiectului de investiţie de la Medieşu Aurit, o investiţie green-field a companiei ALU MENZIKEN în valoare de peste 44 milioane de euro. Este vorba despre o uzină de extrudare şi turnare a aluminiului.
Prezentarea investiţiei a fost făcută de către Didier Senn, viitorul director general şi Daniel Vărzaru, director economic la UAC (Universal Alloy Corporation) Dumbrăviţa, o investiţie similară din judeţul Maramureş, alături de echipa de proiectanţi şi consultanţi.
Din partea Consiliului Judeţean Satu Mare au participat preşedintele Pataki Csaba şi vicepreşedintele Ioan Rus, din partea administraţiei locale primarul comunei Medieşu Aurit, Radu Iancu, iar administraţia guvernamentală a fost reprezentată de şefii instituţiilor care reglementează proiecte şi activităţi economice (Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Agenţia pentru Protecţia Mediului, Inspectoratul Teritorial de Muncă, Direcţia de Sănătate Publică, Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor), iar din partea Electrica SA a luat parte ing. şef Gabor Francisc.
Investiţia se preconizează a se finaliza la începutul anului 2018, în prima etapă vor fi construite două hale de producţie, care ulterior vor fi extinse, iar numărul de angajaţi va ajunge la peste 600.
Principalii clienţi ai companiei de la Medieşu Aurit vor fi din industria aeronautică şi din domeniul automotive (Recaro, Audi, BMW, Bentley, Daimler, altele).
Compania ALU MENZIKEN de la Medieşu Aurit a fost informată despre reglementările specifice fiecărei autorităţi, apoi s-a discutat despre posibilele impedimente şi s-a creionat un parcurs al autorizării investiţiei.
Prefectul judeţului Satu Mare a apreciat că există toate premisele pentru dezvoltarea inclusiv a învăţământului dual printr-un parteneriat cu şcolile profesionale şi cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, extensia de la Satu Mare, pentru o calificare superioară a tinerilor şi a angajaţilor, care va duce în viitor la locuri de muncă mai bine plătite, motivante şi care pot reţine tinerii în zonă.
Instituţiile sătmărene, inclusiv Consiliul Judeţean, s-au angajat la un dialog permanent, oferind sprijin şi consultanţă pentru a duce la bun sfârşit acest proiect de o importanţă deosebită pentru dezvoltarea acestei zone a judeţului Satu Mare.

Peste 150 de persoane au participat la spectacolul de la Mediesu Aurit dedicat Unirii Principatelor

Preluat on 26 ian 2017 de Scris de Ioan Anitas - www.informatia-zilei.ro   |   Categoria comunitate, Evenimente

"Mica Unire" a fost marcată după datină în mai toate localităţile judeţului. În unele unităţi administrativ sărbătoarea a fost organizată în avans, în altele în chiar ziua când s-au împlinit 158 de ani de la eveniment, iar în altele, cu o zi întârziere. Iată că la Medieşu Aurit, marţi, 24 ianuarie, a fost organizat un spectacol pe care l-am putea numi de gală. Pentru a asigura nivel ridicat manifestării, dar şi spectacolului, au fost invitaţi oameni de cultură şi pasionaţi de muzică. Aşa se face că la Medieşu Aurit s-a cânta muzică folk prin Octavian Bud, Adina Hedişan, George Negrea, Georgeta Govor, Diu Oşan ...

"Halloween la Castel"

Postat on 29 oct 2016 de Centrul Turistic Mediesu Aurit   |   Categoria comunitate, turism

"Halloween la Castel" a fost denumit concursul care a avut loc la Medieșu Aurit .Concursul a avut două secțiuni și anume bostani sculptați și proba costumelor.Participanții,copii de la Școlile din Călinești,Apa,Vama și Medieșu Aurit, au fost entuziasmați și emoționați deopotrvă,dar totul s-a terminat cu bine,câștigătorii fiind răsplătiți pe măsură cu premii diplome și gogoși. Din juriu au făcut parte Fedorca Lucas din Medieșu Aurit,Hârța Anca de la Centru de informare turistică Vama,Luțaș Florica reprzentând comuna Apa,Mărcuț Alexandra din Călinești Oaș și Muscan Vlad din partea primăriei Medieșu Aurit.
Această activitate a fost organizată de Primăria Medieșu Aurit și Centru local de informare turistică Medieșu Aurit. — with Alexandra Mărcuț.


Informatia zilei

Postat on 25 sep 2016 de Radu Iancu   |   Categoria comunitate, turism

O delegație de sătmăreni, în frunte cu primarul din localitatea Medieșu-Aurit, Radu Iancu, a umplut holurile Parlamentului European cu spirit românesc. Din grup a făcut parte și corul cu cea mai veche tradiţie din judeţ, cel de la Medieșu Aurit. Corul Medieșana a impresionat atât prin frumoasele costume populare pe care membrii au ales să le îmbrace în timpul vizitei la Bruxelles, cât și prin muzica tradițională românească pe care au interpretat-o. Delegația din Satu Mare a fost primită de liderul grupului social-democrat din Parlamentul European si președinte OFSD, Viorica Dăncilă, și de Ioan Mircea Pașcu, vicepreședinte al Parlamentului European.

"Am fost plăcut impresionată de faptul că au venit îmbrăcați în frumoasele noastre costume populare și de interpretarea minunată a cântecelor noastre populare. M-au făcut să mă simt mândră că sunt româncă și că ne promovăm tradițiile ori de cât ori avem ocazia" - a spus Viorica Dăncilă. De asemenea, delegația sătmărenilor a avut parte de o primire extreme de călduroasă și de multe aprecieri și la Biserica Sf. Paraschieva din Bruxelles.


Actualitatea - La Mediesu Aurit au inceput din nou sapaturi la Cuptoarele dacice

Postat on 10 oct 2016 de Centrul Turistic Mediesu Aurit   |   Categoria Istorie, turism

La Medieșu Aurit au început din nou săpături la Cuptoarele dacice. Vom vedea ce noutăți vor decoperi cei de la Muzeul Județean.Ținem legătura cu Robert Gindele, cercetător ştiinţific, muzeograf, şef secţie arheologie la Muzeul Județean Satu Mare. La Medieșu Aurit au început din nou săpături la Cuptoarele dacice. Vom vedea ce noutăți vor decoperi cei de la Muzeul Județean. Ținem legătura cu Robert Gindele ,cercetător ştiinţific, muzeograf, şef secţie arheologie la Muzeul Județean Satu Mare.


Activitati in cadrul Proiectului international "Money and life"

Postat on 14 oct 2016 de Centrul Turistic Mediesu Aurit   |   Categoria Scoala, Corina Rusz

Astazi am avut placerea de a participa la una dintre activitatile clasei a II a, coordonata de doamna Corina Rusz,in cadrul proiectului international "Money and life". Le dorim mult succes pe viitor si fie ca prin acest proiect meleagurile noastre sa ajunga sa fie recunoscute in toate colturile lumii.

  |  Sus  |

Galerie Imagini

Info utile

Contact

Primaria Mediesu Aurit

Adresa:447185, Mediesu Aurit, str. Principală, nr. 157, jud. Satu Mare
Telefon: 0261-842 080
Fax: 0261-842 080
E-mail: primaria@mediesuaurit.ro
GoogleMaps:       vezi